Oglas
· · Komentari: 0

DAJANIN FRIZER dao savet za gušću kosu i otkrio kakvu frizuru je najviše voleo da pravi princezi koju je svet obožavao

Sem je sa Dajanom radio sedam godina, sve do njene smrti

1720258764_dde8fd5a6c24c36d012ee10dd6cd87678df99248.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Princeza Dajana je godinama imala paž koji su žene širom sveta kopirale. Ona ga je nosila tako da su se svi okretali za njom, i ostala je upamćena po toj frizuri koja je i danas i te kako popularna.

Frizer Sem McKnight joj je napravio neke od najzanimljivijih frizura tokom godina, a sada se za britanski Hello podsetio rada sa najvoljenijom princezom.

- Kada sam je upoznao, to je bio kraj 80-ih, imala je "trajnu" kao i svi tada. Bila je apsolutna radost. Uvek je svakoga mogla da opusti - počeo je on za Hello.

U radu sa Dajanom stilista je neizmerno uživao.

- Prvi put kada sam sreo princezu Dajanu, nismo znali da ona dolazi. Sledeće što znam, ova visoka dugonoga plavuša dolazi skačući uz stepenice i potpuno nas opušta. Na kraju snimanja me je pitala šta bih uradio da mi je dala slobodnu ruku sa njenom kosom, rekao sam da bih je skratio.

- Voleo sam da radim sa njom. Imao sam sreće što sam radio sa njom sedam divnih godina. Putovao sam sa njom i nikada pre ni posle nisam doživeo tako nešto.

Dajana je imala toliko sjajnih izgleda, ali jedan mu je ostao u mislima kao lični favorit.

- Omiljeni mi je bio njen zalizani izgled.

Sem je dao savet svim damama kada je u pitanju nega kose. On kaže da svi žele gustu kosu, a smatra da sve počinje od adekvatne nege:

- Gusta kosa počinje sa odličnom negom kose. Koristite šampon i balzam da biste dali volumen koji počinje od pranja kose. Održavajte kosu bez težine i odlučite se za proizvode za stilizovanje koji neće otežati kosu.

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas