Oglas
· · Komentari: 0

3 domaće maske za kožu sklonu aknama: Možete da ih napravite u sami

Akne donose ozbiljne posledice kao što su ožiljci, oštećenje i hiperpigmentacija kože.

1724680385_shutterstock_571707010.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Sve ove posledice su stvarno teške i komplikovane za lečenje. Ali, postoji mnogo kozmetičkih proizvoda i tretmana u kozmetičkim salonima koji uspešno rešavaju ove probleme sa kožom. Međutim, možete se okrenuti prirodi i odabrati sastojke koji će pomoći da se rešite akni i fleka.

Med i aloja

Pomešajte med sa gelom aloja vere. Sastojci se mešaju sve dok se ne dobije homogena smesa. Nanesite masku na čisto lice, a nakon 30 minuta isperite toplom vodom. Aloja gel je poznati lek koji uklanja mrlje i ožiljke sa kože i ima ugodan efekat smirivanja iritacije.

Limun, kurkuma i aloja vera

Limun je sjajan prirodni proizvod koji sadrži antioksidante, ima efekat beljenja i služi kao prirodni eksfoliant. Kurkuma je antiinflamatorni proizvod koji se bori protiv iritacije kože.

Zeleni čaj, jabukovo sirće, med i cimet

Jabukovo sirće je proizvod br. 1 kada je potrebno beljenje kože. Ima sve hranljive sastojke koji podstiču sjajan i zdrav izgled kože. U kombinaciji sa zelenim čajem koji služi kao prirodni tonik, med i cimet postaće odličan lek koji će pomoći da vaša koža izgleda zdravo i negovano.

(Ženski magazin)

BONSU VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas