Oglas
· · Komentari: 0

Kako napraviti VRUĆE FOTKE da ih pošaljete svom dečku? 11 ideja koje će ga oboriti s nogu

Potrebno je mnogo da bi veza bila glatka, a intimnost je jedna od njih. Slanje seksi slika vašem drugom partneru ne samo da ga zadirkuje, već ga i čini da se zauvek zainteresuje za vas. Dalje, ovo će osigurati da on emocionalno ostane povezan sa vama

1652868196_pjimage---2022-05-18T120300.439.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Dakle, ako planirate da pošaljete neke nestašne slike svom tipu i nemate pojma kako da napravite dobru, mi smo tu da vam pomognemo. Ako ste zaista sigurni i samopouzdani u vezi sa tipom i želite da mu pošaljete neke provokativne slike, evo nekoliko nestašnih ideja za slike da ga oborite s nogu!

1. Pokažite svoje noge

Pokazivanje noge mu je jedan od najboljih načina da ga zadirkujete. Lezite na leđa, prekrstite noge i stavite ih okrenute na zid. Kliknite na sliku vaših dugih, vitkih nogu koja mu pokazuje vašu seksi stranu! To će ga odmah zapaliti. Pošaljite ovakve slike svom dečku i onda gledajte kako se magija odvija!

2. Pokažite svoj stomak

Napravite sliku seksi stomaka. Stomak može pokrenuti bilo koga ako je tanak. Vitke figure vrlo lako privlače svakog momka. Dakle, ako imate ravan stomak, snimite fotografiju i pošaljite mu je. Ne zaboravite da pokažete svoj pupak. To će ga još više izludeti.

Pročitajte još: Kako imati ODLIČAN SEKS sa penisom koji je MANJI OD PROSEČNOG: Moguće je uz OVIH par trikova

3. Nosite njegovu košulju

Slikanje u njegovoj košulji sa nekoliko otvorenih dugmadi je odlična ideja da ga naterate da poludi za vama. Pokažite malo dekoltea, jer postoji nešto izuzetno seksi u devojci koja nosi preveliku košulju svog dečka. U vodiču o tome kako da se slikate da biste oduševili dečka, ova ideja je na vrhu!

4. Posle tuširanja u peškiru

Skoro svaki momak sanja da se tušira ​​sa svojom devojkom. Pa zašto mu ne ispuniti san? Mislim ne stvarno, samo da ga zadirkujem. Kliknite na sliku u peškiru nakon tuširanja. Kada vidi ovu sliku, počeće da zamišlja kako se tuširate. 

5. Tanka košulja bez grudnjaka

Jedna stvar koja ga najviše zadirkuje kada nešto vidi, a ne može to da vidi u potpunosti. Zbog toga želi više. Ako želite da on poludi za vama, nosite laganu košulju bez ičega ispod. On to može da oseti, čak i kad ne može jasno da vidi. Ako nosite mokru košulju, to će stvari podići i na viši nivo.

6. Pokažite svoj dekolte

Ništa ne može biti mnogovrelije od pokazivanja dekoltea. Muškarci polude kada vide ženski dekolte. Te okrugle stvari nalik brdima definitivno će ga naterati da poludi.

Pročitajte još: POZA KOJU ŽENE OBOŽAVAJU: Priredite joj "LEŽEĆEG POLICAJCA" u krevetu za najbrži orgazam

7. Snimite sliku odozgo

Dekolte će ga oduševiti, ali pravljenje slike odozgo ide malo dublje. Napravite fotografiju odozgo da mu pokažete šta propušta.

8. Snimak umesto fotke

Umesto seksi fotografije, to može biti i kratak snimak, a u tome će vam pomoći odeća.

Ono što je najvažnije je da se osećate seksi dok ste obučeni. Napravite seriju snimaka kako oblačite seksi odeću. Alternativno, možete da se skinete nizom snimaka kako biste ga naterali da poludi za vama. Ključno je da svoje emocije pretočite u snimak.

Foto: Piksabej

9. Pokaži mu svoja gola leđa

Ništa nije seksipilnije na ženi od njenih golih leđa. Vaši kukovi su jedno od najmoćnijih oružja koje imate. Meki su i okrugli i zato ih muškarci vole. Pa zašto ne pokažete ta divno izvajana leđa i izludite ga!

Pročitajte još: KAKO PRUŽITI NAJBOLJI ORALNI SEKS? Kompletan vodič za muškarce i žene

10. Pljuvačka u pupku

Ova ideja je malo intenzivna. Možda mislite da ova ideja može biti vruća. Ali verujte mi da ova ideja ima potencijal. Uzmi malo pljuvačke i stavi je u pupak. Sada stavite jedan prst u pupak umočen u pljuvačku. A sada napravite klik. Ovo izgleda prljavo, ali to je jedna od najtoplijih ideja da ga naterate da poludi za vama.

11. Zadirkivati donjim vešom

Svi znaju da je donje rublje seksi i svaki muškarac barem jednom u životu mašta o tome. Dakle, ako je tako uobičajeno, onda se kladim da će se i vašem momku dopasti. Dakle, uzmite telefon i kliknite na sliku na kojoj nosite donji veš.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas