Oglas
· · Komentari: 0

"IMALA SAM STRAŠNE ALERGIJE PO OČIMA I USNAMA": Jelena Rozga je imala veliki dermatološki problem

Sve je počelo kada je krenula da nanosi "tešku" šminku

1721992508_3a17f1610126fe5a69cbff8ffd1c00002db432be.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.H.
Oglas

Pevačica Jelena Rozga karijeru je počela u bendu “Magazin”, kada je zamenila pevačicu Danijelu Martinović, a njen dolazak u bend dogovoren je i pre nego što ju je Tonči Huljić čuo kako peva

Prirodna lepota Jelene Rozge oduševljava

Važi za jednu od najlepših pevačica, a zbog svoje vitke linije i mladolikog izgleda postala je sinonim za prirodnu lepotu.

– Recept mog izgleda je ljubav, pesma, publika – istakla je ona i dodala da joj je jedna stvar bitna u svemu tome:

– Samo da sam zdrava. Zdravlje nam je bitno – rekla je.

Atraktivna pevačica ponosno ističe da na sebi ništa nije korigovala, a prirodna lepota Jelene Rozge mnogima je primer kako mlada žena treba da izgleda.

Ipak, zbog posla kojim se bavi njeno lice je često pod teškom šminkom zbog čega je svojevremeno morala da poseti dermatologa. Anegdotu nastalu tog dana uvek rado prepričava.

– Kada sam 1996. godine počela da pevam u “Magazinu”, tada sam krenula da se šminkam. Imala sam strašne alergije po očima, usnama. Jedan dermatolog koji je poznat u Splitu rekao mi je mami, pošto mi je propisao lekove, masti: „Lepa je, ali bi bila lepša kada bi malo smanjila nos, povećala usne i operisala uši. Ona mu je samo na to rekla: “Gospodine, doviđenja” – ispričala je pevačica svojevremeno za “Blic”.

Jelena Rozga vešto krije svog partnera, ali kako kaže zaljubljena je i bitno joj je u vezi da postoji poverenje, poštovanje, ali da je i dečko tretira kao kraljicu.

– Biram čoveka koji me razume, koji me voli i drži me kao malo vode na dlanu. Ja sam baš razmažena po tom pitanju- kaže Jelena Rozga i dodaje:

– Emotivno sam srećna.

(Svet)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas