Oglas
· · Komentari: 0

KO JE BILA PRVA VODITELJKA SLAGALICE: Bila je u najužem krugu za izbor Mis Jugoslavije

Popularni kviz traje viće od tri decenije, a retko ko se seća ko je bila prva voditeljka.

1723278958_e769e6198f54c30dd427bdb236f76b36bca40ad1.jpg
Foto: Printskrin/Youtube
Oglas

Prva epizoda popularnog kviza "Muzička slagalica" je emitovana je 22. novembra 1993. godine na RTS-u, a tokom prošle godine su obeležili jubilej. 

Nikola Nešković koji je i kreirao kviz, je prvih hiljadu epizoda vodio sa šarmantnom Draganom Milićević, koja je izabrana na velikom kastingu dok je još uvek studirala pravo.

Nešković je istakao da je prilikom odabira voditelja dopustio kolegama da biraju svoje favorite, a njegov izbor je bila  prelepa Dragana Milićević, studentkinja prava, koja je imala i dodatni izazov.

– Bila je u najužem krugu za izbor Mis Jugoslavije. Ova odluka je omogućila da, barem na nekoliko godina, dobijemo izvanrednu voditeljku - otkrio je Nešković za RTS.

Dragana je kasnije dodala prezime Milutinović, te je tokom svoje karijere tečno govorila ruski, engleski i španski jezik.

Od 2002. do 2007. godine, Dragana Milićević je bila glavna i odgovorna urednica, kao i generalna direktorka Studija B.

(Alo)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas