Oglas
· · Komentari: 0

"HVALA TI SRBIJO I SREĆNA MI GODIŠNJICA!" Kako se mlada Ruskinja "zaljubila" u ajvar (VIDEO)

Ruskinja Aljona na neobičan način proslavila je dve godine života u Srbiji

1728725263_1212.jpg
Foto: Printskrin/TikTok/aljona.strankinja
Oglas

Od početka rata u Ukrajini više od pola miliona Rusa stiglo je u Srbiju. Među njima je i mlada Aljona koja već dve godine živi u našoj zemlji.

Ona je ovu godišnjicu obeležila i sebe je častila doručkom u kafiću u koji je prvi put sela nakon dolaska u Srbiju.

- Sada mogu reći svojim unucima da sam dve godine živela u Srbiji. Još uvek planiram da nastavim da živim ovde, ali danas mi je godišnjica. Cele dve godine. Povodom toga odlučila sam da odem na doručak u kafić u koji sam išla prvi put kada sam došla ovde - ispričala je Aljona.

@aljona.strankinja

Juuuuupiiiiiii🥳Ne znam da li je to mnogo ili malo! Ali je baš super! Tekst video na russkom: Teperь я smogu skazatь vnukam, čto 2 goda žila v Serbii. Я eщё sobiraюsь prodolžatь zdesь žitь, no u menя segodnя godovщina! Celыh 2 goda! Po эtomu povodu я rešila shoditь na zavtrak v kafe, kotoroe poseщala v pervыe dni žizni tut. Kstati, tut я pervый raz poprobovala aйvar. I vlюbilasь v nego Я prazdnuю эtu datu kak simvol togo, čto я 2 goda spravlяlasь i stroila novuю žiznь. Inogda složno, no polučaetsя! Эto moй samый nastoящiй prazdnik! Hoču skazatь: Spasibo, Serbiя! I s godovщinoй menя ✨

♬ originalьnый zvuk - aljona.strankinja

Tamo je prvi put probala i ajvar u koji se, kako kaže, zaljubila.

- Ovaj dan slavim kao simbol toga što sam već dve godine uspevala da se snađem i gradim novi život. Ponekad je teško, ali uspevam i ovo je moj pravi praznik. Hvala ti Srbijo i srećna mi godišnjica - dodala je Aljona.

(Informer)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas