Oglas
· · Komentari: 0

FENG ŠUI metoda za PRIVLAČENJE BOGATSTVA: Iskoristite drevna kineska pravila da ZARADITE VIŠE PARA

Ukoliko ste u novčanoj krizi, iskoristite 6 feng šui pravila koja mogu da vam pomognu da zaradite više para.

1723371872_5189fda41a86a72e4726072dad287eacdb91095e.jpg
Foto: Shutterstosk
Oglas

Feng šui je revna kineska veština ili učenje o tome kako živeti u harmoniji sa svetom i obezbediti blagostanje svojoj porodici. Možda vam se čini da je teško poverovati da vam premeštanje stvari iz vašeg doma ili kancelarije, prema pravilima feng šuija, može pomoći da zaradite više novca. Sve što vidite, dodirnete i živite svakoga dana ima energetsku vibraciju koja je u interakciji sa vašom energetskom vibracijom i duboko utiče na nju. I pored svega, novac je energija. A energija mora da kruži kada energija teče kod kuće i u kancelariji, onda vam novac lako dolazi, što znači da imate zdravo finansijsko stanje.

1. Popravite sve što curi

U feng šuiju, voda predstavlja dve stvari: novac i emocije. U oba slučaja, reč je o cirkulaciji. A ako vam voda teče u lavabou ili voda curi kroz plafon u vašoj kući, potrudite se da rešite problem. Kada popravite nešto u svom domu, popravite nešto u svom životu. Ne biste želeli da vam novac nestane iz života, zar ne?

2. Stavite poklopac na WC-šolju

U toaletu, energija odlazi kroz spiralu kada pustite vodu. Kada stavite poklopac na toalet, štitite či (energiju) od napuštanja vaše kuće. Opet, koristeći analogiju sa vodom, ovo je veoma važno. Razmislite o sledećem: nećete dozvoliti da vam novac tek tako iščezne. Štaviše, dobra je ideja da vežete crvene trake na cevi iza toaleta kako biste još jednom zaštitili svoje finansije.

3. Održavajte red na ulazu u kuću

Ulaz u kuću je jako važan. Kada bude atraktivan i uređen, primetićete da prilike kucaju na vaša vrata. Uverite se da zvono na vratima radi tako da čujete prilike kada vas budu tražile. Takođe, broj na vratima mora biti veoma vidljiv kako bi vas pozitivna energija pronašla.

4. Otkrijte gde su vam sever, zapad, istog i jug

Za ovaj zadatak nabavite kompas. Ako znate gde se u vašoj kući nalazi oblast novca i prosperiteta prema feng šui mapi, vi ste u prednosti. Prema tibetanskoj školi feng šuija, nalazi se u jugoistočnom delu kuće. Proverite kako je tamo. Da li je prašnjavo i neuredno? Tada će vaše finansije biti iste. Ako ima zelenih, zdravih biljaka - tada su vaše finansije u uzlaznom trendu. Dobro uredite taj prostor, razmislite o tome da ga ukrasite drvećem, konjima u pokretu, fontanama ili bilo čim drugim što za vas predstavlja obilje. To je odlično mesto da stavite nešto malo. Novac privlači novac.

5. Očistite rernu

U feng šuiju, rerna predstavlja obilje. Uverite se da je čista i da koristite sve ringle, to predstavlja nekoliko kanala otvorenih za mogućnosti.

6. Promenite stav prema novcu

Nakon što primenite sve gorenavedene mere, analizirajte sopstvena uverenja vezana za novac. Šta su vam govorili o novcu kada ste bili dete i kasnije? Da li imate ograničavajuća uverenja? Kako upravljate svojim novcem? Da li se ljutite kada morate da platite račune? Ključno je da vaše vibracije budu visoke kada razmišljate o finansijama. Iako vam feng šui može pomoći da prevaziđete ograničavajuća uverenja o novcu, ona su samo deo jednačine. Budite sigurni da štedite, trošite i dajte novac sa zahvalnošću i primetićete da vaše finansije rastu kako ste oduvek sanjali.

(Sensa)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas