Oglas
· · Komentari: 0

ĆERKA VLADARA DUBAIJA OSTAVILA SUPRUGA PREKO INSTAGRAMA: Princeza u nedavnom postu jasno stavila tačku na svoj brak (FOTO)

Ćerka vladara Dubaija je, izgleda, obavestila je supruga da se razvodi i to na društvenim mrežama. Naime, princeza Šeika Mahra bint Mohamed bin Rašid Al Maktoum je u nedavnom postu na Instagramu jasno stavila tačku na svoj brak.

1721299412_111.jpg
Foto: Shutterstock/Printskrin/Instagram
Oglas

Princeza Dubaija je odlučila da se razvede od supruga Mohameda bin Rashida bin Mana Al Maktouma i to je obelodanjeno veoma jasno na njenom zvaničnom Instagram profilu. Objavom je iznenadila ljude iz svoje domovine Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali i iz celog sveta: 

"Dragi mužu, pošto si zauzet društvom, ovim putem proglašavam naš razvod", piše. Zatim nastavlja sa rečima:" Razvodim se od tebe, razvodim se od tebe i razvodim se od tebe". Ono što je zanimljivo jeste da se ovde koristi islamska praksa poznata kao triple talaq, koja je zabranjena u mnogim zemljama, ali obično omogućava muževima da se brzo razvedu od svojih žena tako što kažu tri puta "razvodim se od tebe".

Na kraju objave stoji: "Čuvaj se. Tvoja bivša žena".

Iako je bilo pokušaja da novinari dođu do zvaničnika u zemlji kako bi se dobilo o razjašnjenje po ovom pitanju, za sada nema odgovora. Takođe, ni njen, izgleda bivši muž, nije komentarisao ovaj potez. Čini se da su sve slike muža Šeike Mahre izbrisane sa njenog naloga, a na profilu šeika Mane takođe nema slika njegove žene, piše BI-Bi-Si.

Neki komentari korisnika Instagrama spekulišu da je nalog Šeike Mahre hakovan, ali nije bilo zvaničnih naznaka o tome.

Inače, par se venčao u aprilu 2023. na raskošnoj ceremoniji, a njihovo prvo dete rođeno je pre dva meseca.

(RT)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas