· · Komentari: 0
RAZVOD

Sanja Marinković progovorila o razvodu: Na pitanje voditelja prekrila lice rukama

Voditeljka je pre nekoliko meseci iznenadila sve dvosmislenim izjavama na račun njenog braka, pa su mnogi posumnjali da se rastala od supruga

sanja-marinkovic.jpg
Screenshot Youtube/TV PINK

Sanja Marinković, još jednom je podgrejala glasine o rastanku sa suprugom, gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, kada je na pitanje voditelja, lice prekrila rukama uz konstataciju da je jako bezobrazan.

Pročitajte još: Oglasila se Milica Todorović nakon raskida sa Strugarom

"Da li ima nešto novo na ljubavnom planu? I da i ne. Da nije izolacija bilo bi mnogo “da”, ali pošto je sad izolacija onda je i “da” i “ne”, rekla je Sanja ne želeći da otkriva detalje o svom braku.

"U tvojoj prošloj emisiji sam izrazila želju da budem najvoljenija žena, a sad u izolaciji imam mnoštvo pitanja: “Kako si?”, “Jesi li sama?”, “Jesi li voljena?” Tih pitanja imam koliko hoćeš. Sad je telefon najviše aktivan", zaključila je poznata voditeljka, ne želeći da otkrije da li se zaista rastala od svog supruga, ali je nakon odgovora na pitanje pratioca sa Instagrama ipak otkrila da u njenom braku ne cvetaju ruže:

"Da li si se razvela i da li si se ponovo zaljubila, pošto izgledaš potpuno drugačije", pitala je publika na Instagrmu.

Pročitajte još: Entoni Hopkins otkrio kako se čuva od korona virusa

"To me svi pitaju. To da izgledam potpuno drugačije, to mi govore već godinu dana, znači ako tako razmišljaš, onda nije uzrok zaljubljivanje i nema to veze sa tim.Razvela se zvanično još nisam, što ne znači da neću. Ovo drugo, da li sam se zaljubila... Ja bih izuzetno volela da sam se zaljubila, onda bih sigurno izgledalo još lepše, ali ima vremena", zaključila je voditeljka.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.