Oglas
· · Komentari: 0
VAŠARI

Da li znate koji evropski grad ima BRDO od čokoladnih jaja?

Tradicionalni uskršnji nakit i umetnički oslikana jaja, kulinarski specijaliteti i muzički program očekuju posetioce na brojnim bečkim uskršnjim vašarima.

BecUskrs.jpg
Foto: Eurokom PR
Oglas

Svi koji se raduju da posete čuvene bečke uskršnje vašare već sada se raspituju za termine. Posle božićnih vašara, uskršnji su najveća atrakcija "carskog grada" koje posećuju turisti, a ove godine se otvaraju već krajem marta.

Pročitajte još: Gosti u hotelu prvo primete KUPATILO, ali im ono nije najvažnije - evo šta je u pitanju

Uživanje za mališane
Foto: EurokomPR

 Ove godine već krajem marta šarenilo uskršnjih štandova privući će mnoge domaće i strane turiste u "carski grad".  Prvi se otvara 27. marta u na trgu "Freyung" u Starom gradu koji je posebno atraktivan, jer se svake godine ovde napravi najveće brdo od oko 40.000 oslikanih uskršnjih jaja! Ova pijaca ima i poseban deo na kojem se prodaju isključivo organski proizvodi austrijskih poljoprivrednika.

Istog dana će biti otvoren i uskršnji vašar na trgu "Am Hof". Ovde će biti postavljeni brojni štandovi sa umetnički oslikanim jajima i drugim ručno rađenim umetninama.

Većina vašara se otvara 27. marta i zatvaraju se 13. aprila, osim ispred Šenbruna koji radi do 14. aprila
Veliki broj tezgi
Foto: Eurokom PR

Bazar ispred dvorca Šenbrun jedan je od najromantičnijih u Beču. Otvara se 28. marta i traje najduže do - 14. aprila. Ispred barokne kulise biće postavljeno oko 70 štandova sa brojnim kulinarskim đakonijama, dekorativnim uskršnjim nakitom i umetničkim rukotvorinama. Za decu će biti organizovane radionice gde će od marcipana moći da prave razne figure, kreiraju uskršnje venčiće a odrasli će uživati uz džez muziku.

Pročitajte još: Jednostavan način da zaradite 14.000 dinara za dan: Radite FUDI-TURE jer ih stranci vole!

Na uskršnjem bazaru na brdu "Kalvarija" turisti će moći da kupe veliki izbor uskršnjih poklona, a deca mogu da učestvuju u brojnim umetničkim radionicama uz živu muzika i bogat program za mališane. Program će biti bogat i u zabavnom parku Prater.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas