Mali trik za pripremu mekšeg mesa: Dodajte sastojak koji svi imamo u kuhinji
Uz jedan mali dodatak meso će biti mnogo mekše
Uz jedan mali dodatak meso će biti mnogo mekše
Poslušajte savet iskusnih domaćica
Svaka vrsta mesa ima određeni rok trajanja u frižideru
Zaboravljeni trik koji su koristile naše bake, a koji znatno ubrzava odmrzavanje mesa
Koristite ovaj sastojak i meso neće biti tvrdo
Verovatno ste se nekad namučili da napravite ukusno jelo, a ono vam posle par sati pripreme ostane suvo i žilavo. U tom slučaju ovo je rešenje za vas.
Različite vrste mesa se pripremaju na različite načine, ali ono što je zajedničko je to da je marinada obavezna
Pre nego što kupite, proverite da li je meso dovoljno sveže
Saveti kojih treba da se pridržavate
Poznato je da najveće zvezde vode računa o tome šta će se naći na njihovim svakodnevnim jelovnicima