Oglas
· · Komentari: 0

ZDRAVLJE MARINE TADIĆ JE NARUŠENO: Pevačica morala da otkaže nastupe (FOTO)

Zdravlje Marine Tadić nije dobro, evo o čemu je reč

1724226555_Foto-Ataiamges.rs-M.M.-A.A.jpg
Foto Ataiamges.rs/ M.M./ A.A.
Oglas

Zdravlje Marine Tadić zabrinulo je njene obožavaoce.

Pevačica se oglasila na svom Instagram nalogu i obavestila da će zbog bolesti njen nastup biti otkazan.

 

Foto: Printscreen/ Instagram - marinatadic_official

- Nažalost, virus je došao po mene i napravio mi havariju. Moram da se izvinim svim ljudima koji su rezervisali mesto večeras. Odlažemo za neki drugi vikend - poručila je pevačica na Instagram-storiju.

Koliko je zdravlje Marine Tadić trenutno narušeno, nije poznato, a mi joj želimo brz oporavak.

Inače, zdravlje Marine Tadić već nekoliko puta bilo je tema u medijima. Naime, ona je prošla kroz agoniju kada joj je otkrivena endometrioza, zbog koje je morala na operaciju, nakon čega je uvedena u veštačku menopauzu.

Kod pevačice endometrioza je otkrivena rano, a nastupila je dosta naglo. Bila je, kako kaže, iznenađena ovom bolešću.

- Ne znam kako sam preživela, a ni kako su to izdržali oni oko mene - rekla je jednom prilikom Marina Tadić, koja je morala da se podvrgne ozbiljnoj ginekološkoj operaciji.

- Često idem kod ginekologa i nisam neko ko se zapusti. Zato je dijagnoza došla neočekivano, tim pre što mi je doktor odmah rekao da je najbolje rešenje operacija - rekla je pevačica u emisiji „RTS Ordinacija”.

(Gloria)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas