Oglas
· · Komentari: 0

Zbog čega se u kući Jelene Đoković ne duvaju rođendanske svećice? Odluku je donela pre nekoliko godina

Za porodicu Đoković je jučerašnji dan bio posebno važan jer je Tara slavila sedmi rođendan, a krenula je i u prvi razred

1725348433_3169d0bbeb158b9a1d9dd4484abe075195f4b23a.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ćerka Jelene i Novaka Đokovića je juče proslavila sedmi rođendan.

Porodica joj je sigurno pripremila rođendansku proslavu koja ju je oduševila, a Jelena je jednom prilikom govorila o tome da njena deca ne duvaju svećice.

- Kada smo posetili manastire i crkve na Kosovu i Metohiji, palili smo sveće za žive i upokojene, za zdravlje i mir. Sveća je simbol nesebične žrtve, ona sagoreva sebe da bi drugima dala svetlost i sjaj.

- Ona je simbol života i prosvetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca. Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rođenja života tako što gasimo sveću na torti dok zamišljamo želju? - rekla je Jelena.

- Zapitala sam se i poželela da makar u svom domu promenim taj običaj - objasnila je Jelena. 

BONUS VIDEO

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas