Oglas
· · Komentari: 0

ZAMONAŠILA SE POZNATA TIKTOKERKA: Na društvenim mrežama stekla je "armiju "fanova, a sada želi dublji smisao i mir

Poslednjih godina širom sveta influenseri su stekli veliku popularnost na društvenim platformama gde svakodnevno dele veoma zanimljive detalje iz svoje svakodnevnice.

1726394176_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/Youtube
Oglas

Elen Mazlu se prevashodno bavila modnim savetima i snimanjem nekih zanimljivih segmenata iz svakodnevnog života. Stekla je armiju fanova koji su uživali u njenim objavama.

Međutim, nedavno su sve njene objave nestale što je veoma zabrinulo javnost. Svi su se pitali šta se desilo sa Elen koja je aktivna na društvenim mrežama već 8 godina. Međutim, otkrivena je istina koju nisu mogli ni da naslute.

Krenula put monaškog života

Elen je otkrila da je odlučila da život posveti Bogu, te da se zamonašila. Kako piše grčki portal Ekklesia Online, Elen je 20. jula zamonašio mitropolit Sidirokastrona Makarios. Tim činom dobila je i monaško ime Ipomonija (Strpljenje).

"Čovek u svom telu je kao upaljena sveća. Sveća je predodređena da se topi, a čoveku da umre. NJegova duša je, međutim, besmrtna, zbog čega naša briga treba da bude više za dušu nego za telo", napisala je nedavno u jednoj od svojih poslednjih objava na Instagramu, pre nego što se zamonašila, a potom je uklonila sve fotografije i video zapise koje je ranije delila sa svojim pratiocima.

U istoj objavi, Elena je citirala i Jevanđelje po Mateju: "Kakva korist čoveku ako sav svet dobije, a dušu svoju izgubi? ili šta će čovek dati za dušu svoju (Mt 26)."

Želela je da potraži dublji smisao i mir

Dok se jedni dive i podržavaju hrabru odluku, drugi su zatečeni i pitaju se zašto je tako mlada i uspešna devojka, koja je imala veliki potencijal, odlučila da napusti sve i posveti se monaštvu.

Elenini pratioci iznenađeni, ona je otkrila da je duboko u sebi osećala unutrašnji poziv da se odrekne slave i ispraznog publiciteta, te da potraži dublji smisao i mir.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas