Oglas
· · Komentari: 0

"VREME KOJE SAM PROVELA SA DETETOM NIKO NE MOŽE DA VRATI": Olja Karleuša nestala sa scene zbog porodice - "Ponovo bih uradila isto"

Pevačica Olja Karleuša (44), je pravi bum na estradi napravila pesmom "Žene lavice", a onda se povukla iz javnosti i posvetila porodičnom životu.

1729766939_bravo_fest_06072024_0024.JPG
Foto: ATA images/ M.P.
Oglas

Kada je bila na vrhuncu karijere Olja je odlučila da se posveti onome što je smatrala najvažnijim, svojoj porodici.

Olja je progovorila o karijeri, ali i povratku na muzičku scenu.

- Sutra da se rodim i da mi život bude ponuđen kakav želim, ja bih isto ovako živela. Svako ima svoje prioritete, a meni je moja karijera, moje dete. To je moja tvrđava, moja zgrada, moji hitovi ili nastupi. Sada, kada je veliki, čovek može da se okrene sebi, ali zaista ništa ne bih menjala – rekla je pevačica, pa dodala:

– Nije mi bilo krivo ni u jednom jedinom trenutku, zato što kada sam krenula da se vraćam u ovaj posao, naišla sam na raširene ruke od medija, kolege i publike. U septembru mesecu nisam imala nijedan slobodan vikend, a za nekoga ko nije radio deset godina je to vrlo teško. Tako da, ako je nešto suđeno, sačekaće te, a vreme koje sam provela sa svojim detetom ne može nikada da se vrati.

Moj muž je direktor firme

– Ja od pevanja nisam živela, to je bio hobi od kog sam zarađivala fino. Nisam nikakav direktor, moj suprug je direktor firme - objasnila je Olja koja poseduje hotel u popularnom skijalištu i dodala da ne voli da čuje da se bogato udala.

(Grand)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas