Oglas
· · Komentari: 0

Voditeljka javno čestitala rođendan bivšem suprugu: Objavom nasmejala pratioce (FOTO)

Nataša Miljković i Srđan Timarov su nakon razvoda ostali u odličnim odnosima

1723032441_voditeljka.jpg
Foto: Instagram/printscreen/ Natasa Miljković
Oglas

Iako već godinama nisu u braku, voditeljka Nataša Miljković i glumac Srđan Timarov su pravi primer kako i razvod može biti uspešan.

Naime, oni su nakon braka ostali u odličnim odnosima, a neretko na društvenim mrežama možemo videti kako se zajedno brinu o sinu Lazaru.

Srđan danas slavi rođendan, a Nataša mu je među prvima javno čestitala i to uz poruku koja je oduševila sve na društvenim mrežama.

- Da te živciram još dugo, srećan rođendan – poručila je Nataša bivšem suprugu, a on je u istom tonu odgovorio:

- Svako nosi svoj krst, hvala – napisao je glumac.

Foto: printscreen, Instagram, Nataša Miljković

Podsetimo, Nataša je svojevremeno za domaće medije otvoreno govorila o razvodu, a tada je priznala da je to za oboje bio jako bolan i težak proces.

– U našem slučaju bilo je bola tuge, preispitivanja, pitanja da je on u pravu ili ja… da je bilo ega verovatno bi sve bilo drugačije. Vraćamo se na to da ne možeš ego da staviš ispred ljubavi koja je bila velika i onog najvrednijeg što je iz te ljubavi proizišlo – deteta. Postoji trenutak koji nikada neću zaboraviti, to je onaj kad se iseljavam iz našeg stana. Srđan mi je pomogao da kutije sa stvarima donesem do mog stana, a onda me je poljubio u obraz i rekao: „Ti si mnogo dobar čovek“. Oboje smo slomljeni, a ja ulazim u stan i dođe mi da vrištim – rekla je svojevremeno Nataša za Hello.

(Grand)

BONUS VIDEO


Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas