Oglas
· · Komentari: 0

Vešto izbegavaju: Zašto princ Hari i Megan Markl ne dele fotografije svoje dece i ne izlažu ih javnosti?

Dok smo navikli da vidimo fotografije princa Džordža, princeze Šarlote i princa Luisa, isto se ne može reći za njihove rođake, princa Arčija i princezu Lilibet.

1724936906_profimedia-0899776102.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Otkako su se Hari i Megan preselili u Montesito, bilo je izuzetno retko videti fotografije njihove dece. Ovo se malo promenilo objavljivanjem dokumentarnog serijala o paru, koji sadrži kućne video-snimke odrastanja njihove dece. .

Međutim, kada su u pitanju rođendani ili drugi posebni događaji, Hari i Megan često drže decu dalje od pažnje javnosti.

Govoreći za US Veekli, Meganin prijatelj je otkrio da je to zbog bezbednosnih razloga:

- Mislim da svaki roditelj želi da podeli svoje dete sa svetom, ali jednostavno ne može. Deca princa Vilijama, na primer, imaju mnogo više obezbeđenja, iako su prepoznatljiva. Isto se ne odnosi na Megan i Harijevu decu. Oni znaju da svet želi da ih vidi, ali neće to uraditi dok se ne reši pitanje njihovog obezbeđenja - rekao je prijatelj Megan Markl, prenosi britanski Hello.

Vojvoda od Saseksa je bio otvoren po pitanju zabrinutosti za bezbednost svoje porodice u Velikoj Britaniji, često sam putujući u svoju domovinu.

Hariju su oduzeti bezbednosni sistemi u Ujedinjenom Kraljevstvu, što je navelo vojvodu da podnese tužbu protiv Ministarstva unutrašnjih poslova.

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas