Oglas
· · Komentari: 0

VAŽAN DAN U PORODICI ĐOKOVIĆ: Tara danas slavi sedmi rođendan i kreće u prvi razred (FOTO)

Jelena i Noval ponosni na svoju naslednicu

1725259820_Foto-Profimedia-Profimedia-IMAGO.jpg
Foto: Profimedia, Profimedia/ IMAGO
Oglas

Tara, ćerka Novaka i Jelene Đoković, danas, 2. septembra slavi sedmi rođendan i kreće u prvi razred. Mama Jelena je na Instagramu podelila svoje emocije, ističući kako su i Tara i njen brat Stefan brzo porasli.

- Bože, kako brzo rastu - napisala je Jelena uz sliku na kojoj pozira sa Stefanom i Tarom tokom šetnje.

Đokovići su poslednjih dana avgusta proveli aktivno, pripremajući se za početak školske godine. Stefan kreće u četvrti razred, dok će Tara ove godine prvi put sesti u školsku klupu.

Na svoj sedmi rođendan, 2. septembra, Tara započinje novo poglavlje u životu.

Kada je 2021. Stefan krenuo u školu, mediji su se bavili pitanjem gde će sin slavnog tenisera započeti svoje obrazovanje.

- Novak i Jelena su odlučili da će njihov sin imati detinjstvo, koliko je to moguće, kao i ostala deca, te drugare iz škole sa kojima će se družiti i raditi domaće zadatke baš onako kako su to i oni radili.

Stefan je upisan u privatnu školu u Srbiji koja se izdvaja po specifičnom pristupu radu sa decom. Jelena, kao posvećena majka, pažljivo je birala školu za Stefana, a isto pažljivo je izabrala i za Taru.

- Izabrali su školu u kojoj časovi ne traju 45 minuta, roditelji su aktivno uključeni u obrazovanje, a deci se podstiče kreativnost - dodao je izvor.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas