Oglas
· · Komentari: 0

Vatrena navijačica iz Hrvatske stigla na EVROPSKO PRVENSTVO: Odmah se razočarala - "Platila sam jedno noćenje 650 evra"

Ivana Knol je na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu u fudbalu privukla veliku pažnju

1718286085_profimedia-0745223522.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Hrvatska navijačica Ivana Knol stigla je u Nemačku gde se priprema za Euro 2024, a na svom Instagram storiju požalila se da je razočarana smeštajem u hotelskoj sobi.

- Platila sam hiljade za "najbolji hotel" u Berlinu, a sobe su stare, grejanje ne radi, teretana i bazen su u izgradnji. Ne preporučujem. Platila sam jedno noćenje 650 evra, a u cenu je uračunato: stara soba bez grejanja, teretana i bazen nisu dostupni zbog renoviranja, a povrh toga, upravnik je bezobrazan - napisala je ona na Instagramu.

Atraktivna hrvatska navijačica Ivana Knol (31), inače rođena u Frankfurtu, pratiće i ovog leta fudbalsku reprezentaciju svoje zemlje. Nakon Mundijala u Rusiji 2018. godine gde se prvi put pojavila i Svetskog prvenstva u Kataru 2022. godine kada je skrenula pažnju čitavog sveta, Ivana će biti na tribinama i u Nemačkoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Inače, Nemci su smatrali da Ivana Knol dobija karte kako bi na tribinama privlačila pažnju, a time i donosila podršku na društvenim mrežama reprezentativcima Hrvatske koji su na poslednja dva Mundijala ostvarili impresivne rezultet -  drugo i zatim treće mesto, međutim, ona je to ranije demantovala:

- Idem na Euro 2024 i kupila sam sve karte. Ne poklanja mi ih niti Hrvatski fudbalski savez niti itko drugi, a nikada i nisu. Vidimo se na svim utakmicama - napisala je Ivana Knol i tako naterala čak i Bild da uklone tekst sa spekulacijama.

(B92.net)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas