Oglas
· · Komentari: 0

"UVEK ĆEŠ BITI U NAŠIM SRCIMA": Zdravko Čolić se oprostio od Bore - "Hvala ti za sve" (FOTO)

Zdravko Čolić podelio fotografiju sa Borom Đorđevićem i oprostio se od njega emotivnim rečima

1725463849_Foto-Ataimages.rs-R.Z.-A.A.-Printscreen-Instagram-zdravko.colic.jpg
Foto: Ataimages.rs/ R.Z./ A.A./ Printscreen/ Instagram - zdravko.colic
Oglas

Rok muzičar Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja Čorba" preminuo je u 72. godini u Sloveniji nakon borbe sa teškom upalom pluća

Bora Đorđević biće sahranjen u rodnom gradu, potvrdio je gradonačelnik Čačka.

NJegove kolege su vest o Borinoj smrti veoma tepško podnele. Mnogi su se od slavnog muzičara oprostili na društvenim mrežama, a među njima je i Zdravko Čolić koji je objavio njihovu zajedničku fotografiju ispod koje je pisalo:

- Bora. Dobri naš Bora. Veliki umjetnik koji je prerano otišao. Radili smo i družili se preko 45 godina. Prva pjesma koju je uradio za mene bila je “Produži dalje”, a sjećam se da je to zapravo i prva pjesma koju je uradio za nekoga, a da nije bila za njegov bend. Šta reći za njegove tekstove, za njegove pjesme. Umjetnička djela. Umjetnička djela koja će nas uvijek podsjećati na Velikog Boru! Hvala ti za sve! Uvijek ćeš biti u našim srcima!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas