Oglas
· · Komentari: 0

UPOZNALI SMO SE NA SNIMANJU NJENE PESME: Saša Popović otkrio čime ga je Suzana Jovanović osvojila za ceo život

Suzana Jovanović i Saša Popović godinama unazad žive zajedno u bračnoj zajednici, a vremenom njihova ljubav i posvećenost sve je veća

1717848518_191218_4587-foto-printscreen-sasa-i-suzana-ig_f.jpg
Foto: Petar Milošević
Oglas

Saša i Suzana važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a gostujući u "Ceca šou", otkrili su tajnu za dug i srećan brak, a otvoreno su govorili i o trzavicama sa kojima su se kroz godine suočili.
Upoznali su se davne 1996. godine, a nakon kratkog zabavljanja, počeli su iste te godine da žive zajedno.
- Upoznali smo se na snimanju njene pesme. 1998. godine smo se već venčali. Suzana me je osvojila svojom harizmom, lepotom, dobrotom. Tada sam imao 43 godina i želeo sam da se skrasim i da postanem otac - kaže Saša.

Prvih 5,6 godina je bilo najteže

Osvrnuo se i na najteži period u njihovom braku.

- Najteže je bilo prvih 5,6 godina. Ona je tada non stop nastupala, pevala je i po Srbiji i po inostranstvu. Ja sam isto dosta radio. Ona stalno na turnejama, ja stalno po emisijama - ispričao je Saša Popović gostujući u "Ceca show".

Naslednica Saše Popovića batalila dva fakulteta, a sada se bavi nadogradnjom noktiju: "Ne zna ona šta želi".

(BLIC )

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas