Oglas
· · Komentari: 0

"UHVATI ME AKO MOŽEŠ" Neda Ukraden uživa u Bokotorskom zalivu (FOTO)

Dokaz da joj godine ne predstavljaju ništa, Neda Ukraden u osmoj deceniji izgleda poput devojčice.

1722761787_njernjer.jpg
Foto: Printskrin/Instagram
Oglas

Neda uživa u Bokotorskom zalivu gde poseduje kuću i uživa tokom celog leta, a uslikao je ni manje ni više nego njen unuk.

- Uhvati me ako možeš. Unuk Dule mi posudio dasku, pa me uslikao- rekla je pop zvezda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Neda je uživala u zalasku sunca na dasci i veslala, a od njenog izgleda svima je zastao dah, kako na samoj plaži tako i na društvenim mrežama.

Gotovo da niko ne može da poveruje da pevačica gazi osmu deceniju, a izgleda, što bi se u našem narodu reklo, kao avion.

 

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas