Oglas
· · Komentari: 0

U SUZAMA SAOPŠTILA TUŽNE VESTI: Kris Džener doktori dijagnostikovali bolest - svoje zdravstveno stanje krila i od dece

Kris Džener saopštila zabrinjavajuće vesti o svom zdravlju

1719738060_Foto-Profimedia-Kris-Dzener.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

U sledećoj epizodi emisije 'The Kardashians' Kris Džener (68) progovoriće o svojoj bolesti. Ako je suditi prema najavi, svoje zdravstveno stanje krila od dece.

Rijaliti zvezda u najavi nove epizode popularnog šou programa, svojoj deci i dečku saopštava zabrinjavajuće vesti o svom zdravlju. Nedavno se podvrgla lekarskom pregledu, a kaže, rezultati nisu dobri, piše People.

- Htela sam vam nešto reći... Imala sam pregled - govori emotivna Kris svom dečku i ćerkama Kim, Kloi i Kendal u najavi nove epizode, pa dodala:

- Ovo me čini stvarno tužnom i emotivnom, ali doktori su nešto pronašli - briznula je u plač.

Ostatak najave epizode otkrio je o čemu se radi. Naime, rijaliti zvezdi dijagnostikovali su cistu i mali tumor.

Kris je u ranijim sezonama već imala problema sa zdravljem. Tačnije, tokom 2022. godine njena ćerka Kajli Džener na Instagramu i Tik Toku je objavila video koji je mnoge zabrinuo. Ruka joj se nekontrolirano tresla.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas