Oglas
· · Komentari: 0

U kakvom je sada zdravstvenom stanju kralj Čarls? Oglasio se zvaničnik kraljevske palate

Kralj Čarls posete inostranstvu nastavlja sledeće godine

1730034089_a0653d4a5fa7206664c2408bc91b5489d3cb5e7b.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Kralj Čarls nastaviće redovne posete inostranstvu naredne godine nakon pauze u obavljanju zvaničnih dužnosti zbog dijagnoze kancera, saopštio je zvaničnik kraljevske palate

Kako je dodao, kralj će u proleće i jesen naredne godine ponovo putovati u inostranstvo, ukoliko lekari budu to odobrili, preneo je londonski Gardijan.

Zvaničnik je nakon završetka devetodnevne posete kraljevskog para Australiji i Samoi kazao da se sada radi na programu kraljevih poseta inostranstvu predviđenih za narednu godinu.

Čarls je primao terapiju od početka februara zbog kancera, a u početku je odložio sve javne obaveze, podsetio je list.

U program posete Australiji i Samoi, što je bilo prvo putovanje kralja u inostranstvo otkako mu je otkriven rak, trebalo je prvobitno da bude uključen i Novi Zeland, ali je to kasnije odbačeno po savetu lekara.

Zvaničnik palate je kazao da je taj put predstavljao veliko zadovoljstvo za kralja, kao i da je ono veliki dokaz njegove posvećenosti službi i svojim dužnostima.

(Tanjug)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas