Oglas
· · Komentari: 0

"TEŠKO VREME OKUPLJA PORODICU, ALI..." Progovorio bivši batler kralja Čarlsa

Čini se da princ Hari (39) želi da pomogne kraljevskoj porodici dok se kralj Čarls (75) i princeza Kejt (42) leče od raka.

1711709968_3393842_kraljevska-porodica-profimedia0504949889_ff.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Priča se da se Hari i njegova supruga Megan Markl (42) nadaju privremenom povratku u Ujedinjeno Kraljevstvo, a navodno su se obratili Vilijamu (41) i Kejt kako bi to i ostvarili, piše NJujork Post.

- Pomirenje s Harijem i Megan potpuno je moguće - rekao je kraljev bivši batler Grant Harold.

- Mogu da verujem, bez ikakve sumnje, da će Hari stupiti u kontakt sa Kejt i Vilijamom i ponuditi im pomoć. Hoće li oni prihvatiti to ili ne, sasvim je druga stvar, ali iskreno verujem da bi im se Hari i Megan lično obratili. Nažalost, ovakva vremena okupljaju porodicu - ispričao je Harold.

Iako otuđeni kraljevski par želi da pomogne porodici u ovom teškom razdoblju, veruje se da su njih dvoje samo zainteresovani za povratak kao zaposleni kraljevski članovi 'pod svojim uslovima'.

NJujork Poste u februaru otkrio da je Čarls razmatrao ideju da se Hari privremeno vrati, ali Vilijam je tada tome stao na put kako bi zaštitio svoju suprugu.

Batlerovi komentari slični su mišljenju koje je izrazio kraljevski komentator i istoričar Ričard Fitcvilijams, kada je rekao da je trenutna situacija savršena prilika da se braća pomire.

- Ovo je zastrašujuća situacija, teška operacija i onda rak. Nekada se u najgorim stvarima pojave nove prilike - komentarisao je Ficvilijams.

Nakon što je princeza Kejt otkrila da ima rak, Hari i Megan su rekli kako se nadaju da će se Kejt imati priliku da se leči u privatnosti.

- Želimo ozdravljenje za Kejt i porodicu i nadamo se da će to moći da učini privatno i u miru - rekli su u izjavi.

Veruje se da je par 'privatno' stupio u kontakt s Vilijamom i Kejt nakon njene objave o dijagnozi. Međutim, čini se da su se Vilijam i Kejt svesno trudili da ih drže podalje od zdravstvenih problema, rekli su izvori za NJujork Post.

(24sata.hr)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas