Oglas
· · Komentari: 0

Tejlor Svift i Trevis Kelsi uživaju na jezeru Komo: Pojavile se fotografije zbog kojih bi mnogi pomislili da ju je ZAPROSIO (FOTO)

Fanovi Tejlor Svift i Trevisa Kelsija čekaju sledeći korak u vezi slavnog para

1715953122_b4a902833f26a7ca15c5ccdaed2d1ce0d9273422.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Tejlor Svift i Trevis Kelsi slave godišnjicu veze na jezeru Komo u Italiji. Uživali su u raskošnoj večeri uz sveće koja je za njih priređena u bašti luksuznog hotela gde noć košta 17.000 funti, piše Miror.

Fotografije sa večere su mnoge navela da se zapitaju da li je Trevis možda tada zaprosio Tejlor.

Analizirajući fotografije, stručnjak za govor tela, Džudi Džejms, kaže za Miror da pevačica izgleda „raspoloženo za prosidbu“.

- Teško da je okruženje moglo biti romantičnije za večeru za dvoje.

Ipak, za sada nema informacija da je do prosidbe i došlo.
 

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas