Oglas
· · Komentari: 0

TEA TAIROVIĆ U SUZAMA: Ovako nešto nije mogla da očekuje (VIDEO)

Teu Tairović iznenadio je video snimak koji je pogledala

1726045912_Tea-Tairovic-place.jpg
Photo:ATA/F.S.,printscreen/tik tok
Oglas

Pevačica Tea Tairović krajem septembra održaće dva spektakularna koncerta u Beogradskoj areni, a voditelj Ognjen Amidžić pripremio je iznenađenje za pevačicu u dosluhu sa njenim timom.

Naime, svako iz tima snimio je kratku želju koju je poželeo Tei pred koncert u Areni.

 

@tairovic.tea #teatairovic #amigshow #TEA #amig #viral #fyp ♬ original sound - 𝙏𝙀𝘼 𝙏𝘼𝙄𝙍𝙊𝙑𝙄𝘾

 

Tea je sa osmehom na licu gledala video snimak koji su spremili, ali nije mogla da sakrije emociju kada je ugledala svog oca koji joj je uputio najlepše reči podrške.

Potpuno se slomila kada je ugledala i majku, koja nije krila da je ponosna na svoju ćerku, a Tea je lila suze zbog ovog iznenađenja, te je jedva izustila ovo:

- Ali... Ne mogu da pričam - rekla je Tea sa suzama u očima.

Kurir 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas