Oglas
· · Komentari: 0

Tamara Milutinović o problemima koje je imala u trudnoći: "Nisam želela da pričam o tome"

Pevačica Tamara Milutinović i njen suprug fudbaler Darko Jeftić roditelji su devojčice Emili, a javnost je tek skoro saznala kroz šta je folkerka prošla u trudnoći.

1723546696_grand_specijal_03052023_0074.JPG
Foto: Ata images, A.A.
Oglas

Tamara Milutinović nedavno je prvi put otkrila kako se nosila sa problemima koje je imala u trudnoći.

-To niko ne zna, mislim na javnost. Baš nisam želela da pričam o tome. Zajednički smo podneli taj pad, ali to nas je ojačalo. Bilo je to jako teško. Veoma traumatično sam to doživela, kao i svaka žena. Bili smo jedno drugom velika podrška u tim trenucima, kao što smo i svakog dana, inače – rekla je ona.

–Govorili smo jedno drugom da je tako moralo da bude i da će sve doći na svoje, da ćemo imati puno dece. Na kraju nam je Bog podario Emili. Ja zapravo nisam izgubila bebu. Ona je sve vreme bila tu, iako su doktori rekli da je nema. Sve je bilo kako treba zapravo. Čudno, Tozar ne? Doktori su mi konstatovali spontani pobačaj, a to nije bio – objasnila je Milutinovićeva za „Hype“.

– Nakon mesec dana sam saznala da to ipak nije bio slučaj. To je vidno bio spontani, ali, eto, ostala je tu, sakrila se, đavolak mali. Nije se videla na ultrazvuku. Doktori su rekli da je „otišla“ i onda je krenuo ceo taj prirodni proces. Međutim, ona je htela da se rodi. Veliki je borac. Imala sam jako rizičnu trudnoću vođenu pod budnim okom lekara – dodala je pevačica.

(Grand)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas