Oglas
· · Komentari: 0

"SVE JE ŽRTVOVALA ZBOG MENE": Aleksandra Prijović o najbolnijem trenutku u životu

Aleksandra Prijović otvorila dušu

1723968044_0da8b3bb96167f677e4dc5f5ec534fa90f907af9.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Tokom trećeg koncerta koji je održala prošle godine u Zagrebu, pevačica Aleksandra Prijović ispričala je jednu tužnu situaciju iz prošlosti. Tada, mnoge je potresla, a i ona sama nije mogla da zadrži suze.

- Majka je dobila otkaz i žrtvovala je sve svoje zbog mene i finansijski je bilo teško, a moja tetka je bila tu. Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih kupila haljinu za takmičenje - ispričala je Aleksandra i tom prilikom pogodila mnoge.

Jedna od njenih koleginica je takođe emotivno doživela njenu ispovest. Tea Tairović je tada bila njen gost na koncertu, a zbog Aleksandrinih reči se pred svima rasplakala.

Inače, Aleksandra je započela karijeru učestvovanjem u takmičenju Zvezda Granda 2012. godine gde je bila jedna od zapaženijih učesnica. Nekoliko godina kasnije, ona je upoznala Filipa Živojinovića za koga se udala 2018. godine, a rodila mu je sina Aleksandra.

- Ne sećam se gde smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja -ispričala je Aleksandra jednom prilikom.

(Srećna Republika)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas