Oglas
· · Komentari: 0

SUOČILA BIVŠEG MUŽA I SADAŠNJEG DEČKA! Jovana Jeremić sve snimila i javno objavila (FOTO)

Voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić već neko vreme uživa u vezi sa 15 starijim biznismenom Draganom Stankovićem, koji drži lanac pekara.

1724589974_cada1abd1d49c5966e159b9757bdf67459a6af9d.jpg
Foto: Printskrin/Youtube
Oglas

Jovana je zaljubljena do ušiju u svog emotivnog partnera, bogatog biznismena koji je obasipa pažnjom, ljubavlju i poklonima.

NJih dvoje ističu da su jedno drugom najveće ljubavi, a voditeljka je sada objavila sliku na kojoj pozira sa sadašnjim partnerom i bivšim mužem Vojislavom Miloševićem, sa kojim ima ćerku Leu i upravo njen rođendan bio je povod za slavlje i okupljanje.

- Moj život u jednoj slici. Lea, srećan rođendan. Hvala ti što si me odabrala da budem tvoja majka - napisala je Jovana, dok je mala Lea blistala u beloj haljini kao princeza, a tata Vojislav ju je držao za ruku.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas