Oglas
· · Komentari: 0

ŠTA SE DESILO S MILIONEROM NINE BADRIĆ? Nedugo nakon razvoda od pevačice uradio je ovo

Pevačica Nina Badrić već duže vreme je sama i o njenom ljubavnom životu se malo zna.

1722586926_0c0d6bec1c0a66325ba9f24751a4ccaae3f408d7.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

No, ono što je poznato, jeste da je Nina Bradrić bila udata za, kako su prenosili mediji, milionera Bernarda Krasnića. Međutim, ovaj brak nije uspeo, uprkos velikoj ljubavi sada već bivšeg bračnog para, a Ninin nesuđeni ubrzo se ponovo oženio.

Naime, Bernard je trenutno u braku sa Laticom Ivanišević za koju kažu da je prava lepotica. Bernard i Latica imaju dvoje dece, sina kojeg su dobili 2'17. i ćerku Nea, koja je rođena 2023.

Inače, Nina i Krasnić bili su u vezi 12 godina, a 2003. su se verili u Dubrovniku, pa stupili u brak, a onda se razišli i svako je nastavio svojim putem.

Bajkovito venčanje održano je pred 180 zvanica, a Nina je blistala u venčanici skupocenog brenda. Tada, luda od ljubavi, nije ni slutila da će ljubavi, nakon samo tri godina doći kraj, prenosili su mediji.

- Verujem u susret dvoje ljudi, u susret nekih srodnih duša. Moram priznati da ja to do sada nisam doživela, nikakav susret koji bi mene promenio, znala bih da je to taj. Nešto što bi mi bilo konačno, što samo znači da ću ga doživeti. Ja se tome radujem, pa makar i sa sedamdeset - govorila je za domaće medije, svojevremeno Nina.

(Srbija danas)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas