Oglas
· · Komentari: 0

"SREĆNA SAM ŠTO SAM U SRBIJI!" Kasandra dobija nove ponude

Glumica Koraima Tores, koju je domaća publika zavolela kao Kasandru u istoimenoj seriji, došla je u Beograd zbog snimanja serije "Igra sudbine", međutim navodno dobija ponude od raznih priducentskih kuća.

1727260220_105464_kasandra_f.jpg
Foto: Printskrin/Youtube
Oglas

- Za kolumbijsku divu vlada veliko interesovanje. Uspela je da se probije na naše tržište i sada čak dve produkcije žele saradnju s njom. Da li će uspeti to da ostvare u ovom kratkom vremenskom intervalu i da s njom pričaju o tome, videćemo, ali sigurno je to da neće odustati. Rade se filmovi i serije i za nju ima mesta ukoliko bude pristala na saradnji i s drugim kućama pored one s kojom trenutno sarađuje - priča izvor.

- Hvala! Vrlo sam uzbuđena i srećna što sam ovde - rekla je popularna Kasandra šaljući poljupce na beogradskom aerodromu.

Slavna Kolumbijka u Beogradu će boraviti tri dana, a njena prisutnost na setu serije izazvala je ogromno interesovanje.

- Koraima je ostavila dubok trag u srcu publike u Srbiji kada je tumačila Kasandru. Mnogi pamte njen upečatljiv lik i emocije koje je prenela na ekran. Kad sam prvi put predložila da bi bilo sjajno da Koraimu dovedemo u "Igru sudbine", svi su bili za - rekla je glumica Aleksandra Belošević, koja je među prvima predložila ideju o njenom angažovanju.

Oduševljena Srbijom 

Inače, zbog ogromne popularnosti koju je stekla u našoj zemlji tokom emitovanja "Kasandre" devedesetih godina, Koraima je 1997. godine posetila Srbiju, a kako je kasnije u intervjuima navodila, iz naše zemlje ponela je najlepše uspomene.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas