Oglas
· · Komentari: 0

"SRBIJA MI JE PROMENILA ŽIVOT": Došla iz Španije jer se zaljubila u našeg glumca (VIDEO)

Dženifer Dženi Martin, supruga našeg mladog glumca Uroša Jovčića i influenserka iz Španije, dobila je nedavno srpsku ličnu kartu i toliko je bila srećna zbog toga da su joj naši policajci rekli da nikada nisu videli nekog da se toliko raduje zbog dobijanja ovog dokumenta.

1721204858_2695881_uros-jovcic--dzeni-martin_ls.jpg
Foto: Printskrin/Instagram
Oglas

Ona je ovu srećnu vest podelila na svom Tik Tok nalogu i svojim šarmom, ali i ljubavlju prema Srbiji oduševila svoje pratioce.

- Od danas imam ličnu kartu! Znam da verovatno mislite: "Jel to toliko bitno?". I jeste, mnogo je bilo bitno za mene. Sada zvanično mogu da kažem da sam srpska snajka - započela je ona priču veselo i dodala:

- Ok, nemam državljanstvo, ali i to će biti - kaže i dodaje da već šest godina živi u Beogradu i da je sada presrećna.

- U MUP su se smejali, rekli su da nikad nisu videli da je neko toliko srećan jer je dobio ličnu kartu. Do sada sam uvek morala da idem svuda sa pasošem, pa sam se plašila da ga izgubim ili tako nešto. Sad konačno mogu da kažem da zvanično živim ovde. Sada se osećam kao da pripadam ovde, da sam deo Beograda, deo Srbije... A Srbija je zemlja koja mi je bukvalno promenila život. Vi ste mi od početka otvorili ruke i uvek ste bili divni prema meni, slušate me kako pričam loš srpski, kako grešim svaki padež. Ali, to je sve deo moje priče ovde - ispričala je emotivno na srpskom ova lepa Španjolka.

Dženi Martin poreklom je iz Španije, a poslednjih godina živi u Srbiji zajedno sa svojim suprugom, glumcem Urošem Jovčićem.

@jenniimartin Srpska snajka is here!🇷🇸❤️ #tiktoksrbija ♬ original sound - Jenni Martin

Upravo zbog Uroša Dženi je napustila rodne Tenerife, a njihova ljubav započela je tokom snimanja filma "Montevideo, Bog te video" gde su oboje imali veoma zapažene uloge.

NJihova ljubav traje već godinama, a na ludi kamen stali su 2021. Ono što je malo kome poznato jeste cinjenica da je Dženi u trenutku započinjanja romanse imala svega 15 godina.

Kako je bila maloletna kada su se zaljubili, mnogi su tada njihovu vezu komentarisali negativno, ali svojoj ljubavlju Dženi i Uroš demantovali su sve one koji ih nisu podržavali.

Glumac i influenserka porodično gnezdo svili su u Beogradu, a kako ona otkriva, od početka njihove ljubavi sve odluke, pa i one oko uređenja doma, donose zajedno.

- Upoznala sam Uroša kad sam imala 15 godina, on je imao 21, dok smo snimali film "Montevideo". Prošlo je deset godina i naravno da smo se promenili, ali nekako smo se menjali na bolje. Od Uroša sam naučila mnogo stvari koje pre nisam znala, a verujem da je to i kod njega slučaj, učio je od mene. Jedno drugo smo dopunili, kako Uroš ume da kaže: "Zajedno smo jači". Teško mi je bilo da se odvojim od porodice, skoro 5.000 kilometara smo udaljeni. Volela bih da mogu često da sednem na avion i da brzo stignem na Tenerife, ali dug je put zaista. Oni su srećni jer znaju da sam srećna, radim i našla sam ljubav svog života - ispričala je ranije Dženi i dodala da se sa suprugom odlično slaže:

U leto 2023. Dženi i Uroš su postali roditelji dečaka kome su dali ime Olivije.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas