Oglas
· · Komentari: 0

Slavlje u domu Lepe Brene i Bobe Živojinovića: Pevačica objavila do sada neviđene porodične fotografije (FOTO)

U domu Lepe Brene i Bobe Živojinovića je danas srećan dan.

1721727076_brena_lady_b_08112023_0402.JPG
Foto: ATA images/ A.A.
Oglas

Proslavljeni teniser slavi 61. rođendan, a među prvima mu je čestitala supruga koja je emotivnu poruku podelila i na društvenoj mreži Instagram.

Brena je objavila niz fotografija iz Bobine mladosti na kojima možemo da ga vidimo na teniskom terenu sa reketom.

– Srećan rođendan moja ljubavi! Volim te – napisala je Brena uz pesmu „Ja nemam drugi dom“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Lepa Brena je nedavno govorila o porodici i karijeri:

-Viktor je zaista veoma kreativan, povukao je genetski na celu našu porodicu. Kreativan je kao što smo Boba, Filip, Stefan i ja. On je sada u mom produkcijskom timu i veoma sam srećna što imam člana porodice koji radi zajedno sa mnom. Ono što mi je zaista predstavljalo uvek zadovoljstvo je to što je jedno vreme Filip radio sa mnom godinu dana, pa se otisnuo u produkcijske vode. Smatram da je on naš najbolji i najkreativniji producent na području Balkana. Veoma uspešno i dobro sada radi sa našom Aleksandrom. Stefan se otisnuo iz šoubiznisa, otišao je u drugi posao, a Viktor, eto, radi sa mnom, što mi je veliko zadovoljstvo – rekla je za Grand.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas