Oglas
· · Komentari: 0

SLAVLJE U DOMU ANĐELE JOVANOVIĆ: Glumica se oglasila i podelila srećne vesti (FOTO)

Glumica Anđela Jovanović je na svom Instagram profilu podelila niz fotografija preko kojih je poslala posebnu poruku.

1728046325_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-_blejzmodesti.jpg
Foto: Ataimages.rs/M.M./A.A./ Printscreen/ Instagram - _blejzmodesti
Oglas

Glumica Anđela Jovanović uživa u trudnoći, a dosta vremena provodi u prirodi na vikendici svojih roditleja odakle se danas oglasila. Ona često deli detalje iz privatnog života na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, pa je tako i ovog puta otkrila šta njena porodica danas slavi.

NJenom ocu, legendarnom Gagiju Jovanoviću, je danas rođendan. On puni 59 godina i svoj poseban dan provodi u krugu porodice.

Foto: Printscreen/ Instagram - _blejzmodesti

Ovim povodom, Anđela je okačica i preslatku fotografiju iz svog detinjstva na kojoj je Gagi drži, a pored njih je i Branka koja se popela na klupu.

Foto: Printscreen/ Instagram - _blejzmodesti

Podsetimo, Anđela čeka dete sa atletičarem Mihailom Dudašem za koga se ove godine udala. Par se upoznao u jednoj emisiji gde je glumica gostovala pre njega.

- Znamo se dosta dugo, a zvanično smo se upoznali pre nekoliko godina. Pretprošle godine bio sam gost u jednoj emisiji u kojoj je Anđela gostovala dan pre mene. Nedugo nakon toga želeo sam da vidim kako je prošla emisija, vratio sam onu sa Anđelom i, odgledavši je do kraja, shvatio koliko je šarmantna, lepa, pametna, simpatična. Odlučio sam da joj pošaljem poruku, pitam kako je, šta radi - ispričao je Dudaš za magazin Gloria svojevremeno.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas