Oglas
· · Komentari: 0

SITNICE SU PRESUDNE: Evo šta princ Vilijam radi kada Kejt uspava decu

Princ Vilijam i princeza Kejt Midlton pod budnim su okom svetske javnosti. Čini se kao da se svaki njihov pokret analizira, a oni su u javnosti uvek skladni od početka. Zbog toga se mnogi pitaju koja je tajna njihove ljubavi.

1728474882_1723811921_ee77f4ed55bbcff20590409517bbe011d46fc3d7.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nežni gestovi govore o njihovoj povezanosti, a ako je suditi po pisanju stranih medija, važan je faktor i njihov noćni ritual.

Kako navodi Dejli Mejl, nakon što Kejt Midlton smesti decu u krevet, njih dvoje imaju vreme za sebe. Provode ga tako što se opuštaju uz čašicu pića, kako bi zaboravili na brojne kraljevske obaveze.

Tu na scenu stupa princ Vilijam, koji svojoj supruzi pripremi čašu džin tonika i onda zajedno uživaju u večeri. Izvor iz palate tvrdi da je važno da Vilijam napravi džin-tonik za Kejt nakon što pošalje Džordža, Šarlot i Luisa u krevet. I dok se ranije verovalo da Kejt voli da popije kriglu Ginisova sa dosta pene, čini se da je promenila izbor.

"Vilijam donosi Kejt džin tonik. Zaista im je stalo jedno do drugog, ali na drugačiji način", kaže za Dejli Mejl izvor dobro upućen u vezu kraljevskog para.

Iako se na početku nije činilo kao da će njih dvoje uspeti u svojoj romansi, Kejt Midlton je poslednjih godina postala pravi odraz kraljevske porodice, a kako je otkrila princ joj je umnogome pomogao. 

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas