Oglas
· · Komentari: 0

Sin Breda Pita i Anđeline Džoli imao saobraćajnu nezgodu: Hitno hospitalizovan

Sin Breda Pita i Anđeline Džoli, Paks (20), navodno je doživeo nesreću u Los Anđelesu dok je vozio električni bicikl i hitno je prebačen u bolnicu

1722322194_b7d8a16c1df989cbb014d162ba23921361a3b95b.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Prema pisanju "Mirora", Paks je vozio prometnom ulicom u Los Anđelesu tokom špica kada je navodno udario u zadnji deo automobila koji je bio zaustavljen na semaforu.

Pored Paksa, kojeg je Džoli usvojila u Vijetnamu 2007. sa tri godine, ona i njen bivši surpug dele još petoro dece: Medoksa (22),  Zaharu (19). Šajlo (18) i blizance Noksa i Vivijen (16).

Džoli je usvojila Medoksa u Kambodži 2002. godine, a kasnije je usvojila Zaharu, 2005. u Etiopiji, dok su Šajlo, Noks i Vivijen njihova biološka deca. Pit joj se kasnije pridružio u usvajanju Medoksa i Zahare 2006. i Paksa 2008. godine.

Paksova nesreća dolazi u trenutku napetosti između Breda i njegove dece.

Izvor je rekao za "Pipl" da Bred "praktično nema kontakt" sa svojom decom. Ranije ovog meseca je objavljeno da je Šajlo Džoli-Pit podnela zahtev da skloni „Pit“ iz prezimena.

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas