Oglas
· · Komentari: 0

Serena Vilijams šokirana nakon što pariski restoran nije imao mesta za nju i njenu decu: "Uskraćen mi je pristup"

Čuvena teniserka Serena Vilijams prozvala je pariski hotel sa pet zvezdica nakon što su ona i njena deca odbijeni iz njihovog navodno praznog restorana na krovu.

1722936883_profimedia-0894472908.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Serena je svoje nezadovoljstvo izazila na drušvenoj mreži "X" (nekadašnji Tviter) i požalila se na uslugu.

- Uskraćen mi je pristup krovu da jedem u praznom restoranu - napisala je nezadovoljna Serena.

Hotel je brzo odgovorio, podelivši izjavu ispod objave u kojoj se izvinjava četvorostrukoj olimpijskoj šampionki.

- Draga gospođo Vilijams, primite naše najdublje izvinjenje zbog razočaranosti na koju ste večeras naišli. Nažalost, naš bar na krovu je zaista bio popunjen i jedini slobodni stolovi koje ste videli pripadali su našem gurmanskom restoranu, koji je bio potpuno rezervisan - glasio je odgovor hotela

- Uvek smo bili počastvovani da vam poželimo dobrodošlicu i uvek ćemo vas ponovo dočekati.

Zaposleni u restorano kasnije je objasnio je za Varieti da je Vilijamsova izgledala „neprepoznatljivo“ kada je stigla u restoran sa drugom ženom i dečijim kolicima.

- Moj kolega je nije prepoznao i oseća se užasno, ali joj je rekao ono što bi rekao svakom drugom klijentu, a to je da sačeka dole u ​​baru da se sto oslobodi. To nije bilo apsolutno ništa lično.

Vilijamsova i njena porodica doputovali su u Pariz neposredno pre ceremonije otvaranja Olimpijade. Tokom ceremonije otvaranja Serena se pridružila nekolicini sportista kao nosilac baklje. Nakon ceremonije otvaranja, Vilijams je ostao u francuskoj prestonici i pojavljivala se na raznim događajima.

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas