Oglas
· · Komentari: 0

SADA JE ZVANIČNO: Darko Lazić potvrdio da čekaju DEVOJČICU, a evo šta je njegova majka uradila kada je saznala

Folk pevač Darko Lazić sa svojom suprugom Katarinom otkrio je da čekaju devojčicu

1716972026_Foto-Shutterstock-Ataimages.rs-A.A.jpg
Foto: Shutterstock, Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

Darko će s jeseni dobiti treće dete, dok je to Katarini prva beba, a oboje ističu da su dugo želeli prinovu.

Kako iz prethodnih odnosa ima ćerku Lorenu i sina Alekseja, folker je otkrio kako su njegovi naslednici reagovali kada su saznali da će dobiti sestru.

- Lorena zna odavno za to i ona je bila presrećna, ona obožava decu, a Aleksej je bio sav zbunjen, mali je još i nije znao šta ga je snašlo, ali je rekao da bi voleo da bude bata - rekao je Darko, a na pitanje kako je on reagovao kada je saznao da je Kaća ostala trudna, odgovorio je:

- Pa ja sam radio na tome. Jedva sam čekao to.

Lazić priznaje da je bilo i suza.

- Vi znate da sam ja veoma veliki emotivac i da sve što je porodično, ja popustim jako lako i emotivan sam pogotovo kada su deca u pitanju. Naravno da je bilo suza, ja ne mogu da se suzdržim kad to krene iz mene.

Na pitanje da li Kaća zahtevna trudnica dodao je da je malo počela da ga "maltretira".

- Do juče nije bila, a onda je počela malo da me maltretira. Sve su to lepe i slatke muke, ništa mi nije teško. Ja svima ispunjavam sve želje.

Iako se spekulisalo odmah da čekaju devojčicu, Darko je sada to potvrdio i zvanično.

- Devojčica je. Mi smo oboje hteli devojčicu. O imenu još nismo razmišljali, ima vremena, lagano.

NJegova majka Branka veoma je ponosna što će dobiti još jedno unuče.

- Moja majka je presrećna. Ona voli decu, ima već četiri unučadi. NJoj je to posle svega što nam se desilo, nešto najlepše. Popila je tri čašice rakije.

Kako su Kaća i on jedno drugom prva ljubav, Darko smatra da je Katarina oduvek znala da će dobiti dete upravo sa njim.

- Mislim da da. To je tako suđeno da bude, da posle svih ovih godina se mi ponovo nađemo. Ta ljubav nikad nije prestajal skroz, emocije su bile tu. To je sudbinski - zaključio je.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas