Oglas
· · Komentari: 0

"SA PIŠTOLJEM JE SEDEO KRAJ KREVETA DA BIH BILA UMILJATA": TAJNA iz spavaće sobe ELIZABET TEJLOR

Isplivalo je više od 40 sati snimljenog materijala iz 1964. godine, koji je otkriven na tavanu pokojnog novinara Ričarda Merimana. Te trake su sada najveći deo novog dokumentarca.

1723024133_5fb62415feec99720463c623c5a50779a959ba5c.jpg
Foto: Printskrin/Youtube
Oglas

Elizabet Tejlor i danas se smatra jednom od najlepših holivudskih diva. U novom dokumentarcu "Elizabeth Taylor: The Lost Tapes" pratimo život i karijeru holivudske ikone kroz njeno sopstveno svedočenje. Time nam se razotkriva ne samo zvezda Zlatnog doba Holivuda, već i kompleksna žena koja je od rane mladosti živela pod svetlima reflektora. Film donosi dosad neobjavljene intervjue s glumicom i ima pristup njenoj ličnoj arhivi, otkrivajući njen unutrašnji život i ranjivost.

Sado-mazo igre

Tejlor je glumila moćne žene na ekranu, ali je u svojim vezama više volela "alfa mužjaka". Tejlorova je ispričala kako bi namerno kasnila ili radila stvari da iznervira svoje muževe i natera ih da "dominiraju" njome. Jedan od njenih supruga, Edi Fišer, sedeo je kraj kreveta sa napunjenim pištoljem dok bi se ona ponašala "umiljato, poput mačkice".

Radovala se borama

Elizabet se teško nosila sa nametnutim imidžom i prizmom javnosti, te je priznala Merimanu da jedva čeka da ostari.

"Radujem se da postanem gojazna, naborana i stara", rekla je Elizabet.

(Kurir.rs/Ona/M.J)

 

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas