Oglas
· · Komentari: 0

RODIĆE MU SINA? Jovana Jeremić planira dete sa Draganom

Jovana Jeremić je od kraja prošle godine u srećnoj vezi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem.

1726397243_3932088_screenshot-20240720-202600_ff.jpg
Foto: Printskrin/Instagram
Oglas

Jovana je u više navrata isticala da je sigurna da je on čovek njenog života, a s obzirom na to da joj je u natalnoj karti zapisano da će dobiti i sina, Jeremićeva je sigurna da će naslednika podariti upravo Draganu.

Jovana je nedavno otkrila šta kažu "zvezde" kada je u pitanju ljubav u narednom periodu.

- Kažu da ću biti sa Draganom Stankovićem i kažu da će to biti jedna od mojih najvećih ljubavi u životu i da je on čovek mog života. Kažu još svašta nešto, ali neću dalje od toga. Čak... - rekla je ona, pa se nasmejala i nastavila:

- Čak da rodim sina. Drugo dete biće muškarac. Ako bude muškarac biće Vasilije, ako bude devojčica biće Vasilisa. Samo pod tim uslovima mogu da ostanem u drugom stanju, to sam i Draganu rekla. Od te priče promena imena ne dolazi u obzir. Ako se dogovorimo - dogovorili smo se, ako se ne dogovorimo - čekaće Vasa - rekla je ona.

(Informer)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas