Oglas
· · Komentari: 0

Rijana se nakon rođenja deteta suočila sa problemom koji pogađa mnoge žene: "O tome mi niko nije pričao"

Rijana se kao i većina žena součila sa brojnim promenama nakon rođenja deteta

1723715544_6965864b265ebe4ab36eb97a7661bd088b8d12f7.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Rijana je nedavno otovoreno govorila o suočavanju sa gubitkom kose posle porođaja, rekavši da joj niko nije objasnio da će joj, nakon što je dočekala svoje sinove, opadati kosa.

Rijana je rodila prvog sina Rzu u maju 2022. godine, a drugog, Riota Rouza, dočekala je prošlog avgusta. Ona se nakon drugog porođaja součila sa brojnim promenama, a jedna od njih se odnosila i na njenu kosu.

- To nije bilo na pamfletu. Nisam očekivala da će se to desiti u talasima. Mislila sam da će se samo dogoditi i ponovo izrasti - podelila je Rijana sa Refineri29.

Dalje je rekla da su joj delovi kose otpali i da joj je bilo potrebno vreme i strpljenje da to prihvati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

- Naučila sam da to prihvatim samo po sebi. To me je zapravo nateralo da postanem malo kreativnija i pametnija sa stvarima za kosu.

Rijana je govorila i o mogućnosti da poveća svoju porodicu. U razgovoru sa E! Vesti, našalila se da je zaslužila odmor.

- Pustite me da odem na karneval jednog leta? Molim samo jednog leta - našalila se ona.

BONUS VIDEO


Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas