Oglas
· · Komentari: 0

"RADIMO SERIJU O NAJVEĆEM OLOŠU KOJI JE HODAO SRBIJOM": Miloš Tanasković o seriji "Klan", intimi i odrastanju (VIDEO)

Miloš Tanasković je u emisiji "Bindž" otkrio mnoge, do sada nepoznate, informacije o seriji "Klan", kao i zanimljivosti iz svog privatnog života

1725952621_Foto-V.-Danilov-N.-Fific-Printscreen-YouTube-SERIJA-KLAN.jpg
Foto: V. Danilov, N. Fifić, Printscreen/ YouTube - SERIJA KLAN
Oglas

Glumac Miloš Tanasković gostovao je u četrnaestoj epizodi podkasta "BINDŽ" kompanije Novosti u kom je otkrio brojne nepoznate i zanimljive detalje sa snimanja serije "Klan", o saradnji i prijateljstvu sa kolegama, a glumac je takođe govorio i o detinjstvu, odrastanju i intimi.

Kreatoru serije "Klan", Bobanu Skerliću, je inspiracija za ovaj projekat bio Zemunski klan. Miloš je naglasio da nije želeo da ima nikakve veze sa likom Blagoja kog je tumačio, kao i da je celoj glumačkoj ekipi naglašeno da ne treba da se svide publici.

- Prva Skerlina rečenica, kada smo popčeli da radimo, bila je: "Mi radimo sada seriju o najvećem ološu koji je hodao Srbijom. Nemojte da igrate tako da vam likovi iole budu simpatični jer oni suštinski nisu dobri ljudi". Tako da ja sa Blagojem u tom smislu nemam nikakve veze - naglasio je Miloš.

Nastavak ove priče, kao i brojne druge zanimljive anegdote iz njegovog života možete pogledati u videu uspod, kao i na našoj Jutjub platformi.

 

 

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas