Oglas
· · Komentari: 0

Rada Manojlović o borbi sa teškom depresijom: "Imala sam ozbiljne lomove"

Rada Manojlović se pre nekoliko godina borila sa depresijom, a najveća podrška joj je bila sestra Marija

1728132845_97c2acb70e145c1fa7a5f8e9d016d5049245554d.jpg
Foto: ATA images/ A.A.
Oglas

Pevačica Rada Manojlović je uvek otvoreno govorila o svom privatnom životu. Nikada nije krila da su određeni periodi bili veoma teški za nju, a priliko gostovanja u emsiji „Zvezde Granda Specijal“ je po prvi put govorila o tome da se borila sa ozbiljnom depresijom.

- Imala sam ozbiljne psihološke lomove krajem 2021. godine, kada mi se u roku od mesec dana završila poslovna saradnja duga 16 godina i emotivna veza duga 6 godina. Bilo je i još milijardu drugih problema, i premišljanja u vezi sa pesmama gde i kako početi u tom trenutku. A ne da si na nuli, svakakvoj – rekla je Rada.

Rade se dva meseca borila sa teškim psihičkim stanjem, a sve vreme je uz nju bila sestra Marija:

- Ne mogu da kažem da nisam imala volju za životom, ali sam upadala u neko stanje gde sam jako htela da prespavam ceo dan. Samo da nisam budna. I takva sam bila dva meseca, ali sam imala sestru koja mi je rekla: „Znaš šta, Radmila, ti ne možeš više da spavaš“. Jer znate kakav je to život da ti legneš u podne i probudiš se uveče u devet. Nisam ni za emisije, ni za nastupe. Na sve sam išla sa nekom mukom i teskobom, uplašena od ljudi. Stanje je bilo katastrofalno, svi me pitaju kad će nove pesme, a ja nemam 100 evra u džepu – ispričala je Rada.

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas