Oglas
· · Komentari: 0

PRVI PUT SA SINOM NA LETOVANJE: Marija Šerifović SVI DETALJI PUTA zabeleženi u novom vlogu

Marija iskoristila priliku da na putovanje povede i svoje prijatelje...

1720074923_Untitled.jpg
Foto: ATA images/Profimedia
Oglas

Pevačica i članica žirija „Zvezda Granda“ Marija Šerifović odvela je sina Maria na prvo zajedničko letovanje, a sve detalje puta zabeležila je u njenom novom vlogu.

Marija i Mario su do sada putovali dva puta, a ponosna majka ističe da joj je lakše sada i da se dečak već navikao na letove.

Odlučili su da nekoliko dana provedu u Crnoj Gori, dok je Marija iskoristila priliku da na putovanje povede i svoje prijatelje.

- Danas smo pošli na naše prvo letovanje, pa da vidimo šta će biti. Sine, imaš li nešto da poručiš? Poludeću od njega, rekla je Marija na samom početku vloga.

Da je ceo tim zadužen da Mariji i njenom sinu bude ugodno na odmoru svedoči i činjenica da je pevačica na odmor povela pored žene koja čuva Maria i zubarku.

- Sada smo se svi skupili, jedina osoba koja mi treba pored Maria i negove bebisiterke je moja zubarka, ako mi ispadnu proteze, da ne moram da idem nazad za Beograd, kazala je pevačica.

Na odmoru im se pridružila i pevačica Jovana Pajić, a Marija je sa prijateljima uživala u odmoru, plivanju, sunčanju i gledanju fudbalskih utakmica.

(N portal)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas