Oglas
· · Komentari: 0

Prijatelj Bena Afleka progovorio o glasinama o razvodu glumca i Dženifer Lopez: "On prolazi kroz nešto"

Par još uvek ne odgovara na sve češće navode o razvodu

1722344526_49822dbeefdfcb1373fce84aafa0b2d8d750299f.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kada su se venčali, 20 godina nakon prvobitne prosidbe, Dženifer Lopez i Ben Aflek su smatrani primerom da ljubav mora da pobedi. Ipak, samo dve godine kasnije, pojavili su se navodi o njihovom razvodu koje je par dodatno podstakao razdvojenošću tokom većeg dela leta.

Jedan od prijatelja Bena Afleka nedavno je upitan da prokomentariše navedeno. Reditelj Kevin Smit je rekao da smatra da će mu Ben „dati do znanja kada bude za razgovor“.

- Očigledno, on prolazi kroz nešto, ili barem tako piše u štampi. Moja žena je rekla: "Oh, trebalo bi da se obratiš njemu". Mislio sam: "Poslednja osoba sa kojom trenutno treba da se čuje je tip koji mnogo ćaska".  Tako da će me obavestiti kada bude za razgovor - rekao je reditelj za Pipl.

Aflek je nedavno kupio imanje od 20 miliona dolata u Kaliforniji, navodi TMZ. Ovaj razvoj događaja je do sada možda i najjači znak da njegov brak sa Dženifer ide ka razvodu s obzirom na to da su se odlučili da prodaju zajednički dom na Beverli Hilsu.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas