Oglas
· · Komentari: 0

PREMINUO POZNATI GLUMAC: Obožavali smo njegove likove u ovim serijama

Glumac Ed Viler, poznat po ulogama u krimi seriji "Red i zakon" i "Plava krv", preminuo je u 88. godini.

1728726884_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Youtube
Oglas

Prema rečima njegove supruge Meseret Stroman Viler, glumac je preminuo 21. avgusta od respiratorne insuficijencije usled komplikacija upale pluća u bolnici Englevud u NJu Džersiju, kako je preneo Deadline.

"NJegov život je bio svedočanstvo istrajnosti, kreativnosti i moći velikodušnosti i dobrote", rekla je ona u izjavi, dodajući:

"Ed će jako nedostajati, ali će njegovo nasleđe nastaviti da inspiriše generacije koje dolaze".

U Instagram objavi, Meseret je dodala:

"Tvoj talenat, posvećenost i strast su bili bez premca – bilo na sceni, ispred kamere ili iza kulisa. Od nacionalnih reklama do cenjene Negro Ensemble Company, tvoje prisustvo se osećalo i cenilo. Moj dragi Ed, ti si bio više od javne ličnosti; bio si zvezda vodilja, partner koji me podržava i moje srce. Svima koji su poznavali Eda, hvala na ljubavi i podršci tokom ovog vremena. Setimo ga se po radosti koju je doneo u naše živote i dubokom uticaju koji je imao na svet. Počivaj u miru, dušo moja. Uvek ćeš biti u mom srcu", zaključila je.

Ed Viler je rođen 18. februara 1936. u Bruklinu. Karijeru je započeo glumeći u televizijskim reklamama, a najpoznatiji je po ulogama u ostvarenjima "Red i zakon" i "Plava krv" koje su svi voleli.

(Informer)

 

BONUS VIDEO

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas