Oglas
· · Komentari: 0

PREMINULA POBEDNICA "SLAGALICE" U 33. GODINI: Uzrok smrti nije poznat

Šampionka 156. ciklus kviza Slagalica, Biljana Malinović, preminula je juče u 33. godini života.

1729767790_462561708_1090319719388248_612867619698107376_n.jpg
Foto: Jutjub printskrin/TV Slagalica
Oglas

Rođena u Travniku 1991. godine, Biljana je već 1992. godine prešla da živi u Beograd. U srca ljubitelja kvizova ušla je učešćem u najdugovečnijem kvizu koji se emituje u Srbiji "Slagalica".

Posle dva duela u finalu 156. ciklusa kviza "Slagalica", Biljana Malinović uspela je da pobedi Dragana Isailovića, i to u svom drugom učešću. Prvi put se oprobala 2011. godine.

Biljana je bila magistar farmacije, a u apoteci u kojoj je radila stekla je nadimak "Bilja Slagalica“.

Dušan Macura objavio vesti o njenoj smrti

Vest o njenoj smrti na društvenim mrežama podelio je kultni takmičar "Slagalice" i bivši učesnik, Dušan Macura koji se dirljivim rečima oprostio od nje.

"Mirno spavaj draga moja Biljče, mirno spavaj najdraži moj šampione", napisao je on u emotivnoj objavi na svom Fejsbuk nalogu.

Uzrok smrti nije poznat.

(SrbijaDanas)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas