Oglas
· · Komentari: 0

"Povlačim se iz javnosti": Aleksandra Prijović otkrila planove nakon završetka turneje

Aleksandra Pirjović će se nakon ogromnog uspeha koji je postigla na neko vreme povući iz javnosti kako bi se posvetila i drugim segmentima života

1727679485_22b1a11ee703cb72544fedf655db1134b7f1a925.jpg
Foto: ATA images/ A.A.
Oglas

Muzička zvezda, Aleksandra Prijović, već godinu dana niže uspehe širom regiona. Održala je brojne koncerte, a kako kaže, vreme je za kraj turneje, a zaokružiće je tamo gde je i sve krenulo, u Beogradu.

Ona živi svoj san koji je sanjala još kao devojčurak, a svoje trenutne realnosti i uspeha postane svesna tek kada izađe pred publiku.

- Svesna sam kad izađem pred publiku. Kad gledam i slušam bas ono o čemu sam maštala. Ja i danas kad pogledam video materijal sa koncerta (ali baš svakog) plačem od sreće. Moji prijatelji kažu da se nisam promenila, da jesam to bi bio za mene neuspeh - kaže Aleksandra za Blic.

Nakon što je godinu dana maksimalno posvetila publici i karijeri, Aleksandra kaže da je vreme za pauzu:

- Aleksandra je zaslužila jednu pauzu (smeh) Povlačim se iz javnosti… na neko vreme. Sledeća godina je idealna za stvaranje novih pesama, planiranje svega što dolazi, odmor, porodicu, prijatelje.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u skladnom su braku već godinama, a kruna njihove ljubavi je njihov sin Aleksandar. Ipak, pevačica sada kaže da je upravo sad možda došlo vreme da mališan dobije brata ili sestru i da se njihova porodica proširi.

- Da se pita nas sin, odavno je trebalo društvo da dođe. Tako da, verovatno je i vreme.

(Blic)

BONUS VIDEO

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas