Oglas
· · Komentari: 0

POSLEDNJI DANI KRALJICE ELIZABETE II: Evo šta se dogodilo u zadnjim trenucima njenog života

U poslednjim mesecima kraljica Elizabeta II je „jedva mogla da podigne čajnik“ i uznemirila bi se kada bi napravila nered na poslužavniku.

1722155357_3598438_kraljica-elizabeta-profimedia0720605481_ff.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Britanska kraljica je preminula 8. septembra 2022. godine i izazvao prizore razaranja širom zemlje i širom sveta, što je započelo eru vladavine kralja Čarlsa III. Nacija je bila šokirana kada je podeljena slika krhke kraljice dok se sastala sa tadašnjom premijerkom Liz Trus, pre nego što je preminula nekoliko dana kasnije.

Sada, insajderi su podelili više o njenim poslednjim danima koje je provela u Balmoralu u Škotskoj, kaže Robert Džobson, autor 'Katrin, princeza od Velsa: biografija'.

Izvor je za MailOnline rekao: „NJeno veličanstvo je jedva videlo i jednostavno nije imala snage. Bila bi užasno frustrirana jer je mrzela da pravi nered, prelivajući ga preko poslužavnika. Tražila je manji čajnik i bila bi frustrirana kada bi osoblje zaboravilo i donelo veliki.”

NJena smrt je usledila samo dva dana nakon što je izvršila svoju poslednju dužnost, tako što se oprostila od Borisa Džonsona i imenovala Liz Trus za novu premijerku u takozvanoj ceremoniji 'ljubljenja ruku'. U mesecima nakon što je umrla, objavljena je zvanična umrlica pokojne kraljice u kojoj je navedeno šta je uzrokovalo njenu smrt i u koje vreme je umrla. A dokument, koji je objavio Nacionalni rekord Škotske, pokazao je da je jedini uzrok smrti starost, bez drugih faktora.

Ranije ove godine, još jedan insajder je podelio šta se dogodilo u poslednjim trenucima kraljičinog života. Viši članovi osoblja snimili su početak i posledice smrti lika kraljevske porodice. U dopisu, koji je napisao njen privatni sekretar ser Edvard Jang, potvrđeno je da je kraljica "zaspala" u Balmoral, a dokument je sada smešten u Kraljevski arhiv. Beleška glasi: "Vrlo mirna. U snu. Starost. Ne bi bila svesna ničega. Bez bola."

(Kurir.rs/M.J)

 

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas